WordPress-sivujen ylläpito

WordPress-sivujen ylläpito voi olla kokemattomalle hankalaa tai hermostuttavaa.

”WordPress 6.4 on saatavilla! Päivitä heti!”

”Sivustolla on havaittu kriittinen virhe.”

”Lisäosasi kaipaavat päivitystä.”

”Odotahan, ole hyvä ja ota varmuuskopio sivustasi ennen päivittämistä!”

Nettisivut sylkee ilmoitusta tasaiseen tahtiin etkä tiedä mitä tehdä? Mä tiedän, anna mun auttaa.

Miksi nettisivujen ylläpito on tärkeää?

Nettisivujen ylläpito on olennainen osa digitaalista strategiaasi. Ensivaikutelma yrityksestäsi muodostuu usein nettisivujesi kautta. Pitämällä säännöllisesti huolta sivuistasi varmistat, että asiakkaat näkevät sinut luotettavana ja ajantasaisena toimijana.

Ylläpitopalvelu sisältää

Tekniset päivitykset, varmuuskopiot sekä pienet muutostyöt. Voit lukea sisällöstä alta valintasi mukaan joko yksityiskohtaisesti tai tiivistetymmin.

Lisäosien ja teemojen päivitykset

Lisäosat ovat WordPress-sivustosi selkäranka. Ne mahdollistavat sivuillasi erilaisia toiminnallisuuksia, kuten ajanvarausjärjestelmiä ja yhteydenottolomakkeita. Päivittämällä lisäosat säännöllisesti varmistat sivustosi sujuvan ja turvallisen toiminnan.

Päivityksiä lisäosiin voi tulla viikoittain, ja ne saattavat sisältää merkittäviä muutoksia. Suosittelenkin päivitysten asentamista tiheästi, jotta mahdolliset ongelmat voidaan ratkaista nopeasti ja sivuston toiminta säilyy vakaana.

Sivuston ulkoasu ja käyttäjäkokemus perustuu valittuun teemaan. Teeman päivitykset ovat tärkeitä sekä ulkoasun että toiminnallisuuden ylläpitämiseksi. Vaikka päivityksiä teemaan tulee harvemmin, ne saattavat sisältää merkittäviä muutoksia.

Ylläpitopalvelussa siirrät vastuun päivityksistä minulle, jolloin voit luottaa siihen, että sivusto pysyy ajan tasalla ja toimii moitteettomasti.

WordPressin versiopäivitykset (WordPress Core)

WordPressin kehittäjät julkaisevat säännöllisesti päivityksiä, jotka korjaavat tietoturva-aukkoja ja parantavat järjestelmän suorituskykyä. On äärimmäisen tärkeää pitää WordPressin ydinohjelmisto ajan tasalla.

WordPress-sivuston varmuuskopiointi

Vaikka ylläpitotoimenpiteillä pyritään ennaltaehkäisemään ongelmia, on aina mahdollista, että jonain päivänä jotain menee pieleen. Varmuuskopioiden avulla voimme palauttaa sivustosi ennalleen nopeasti, jos jokin odottamaton tapahtuu.

Varmuuskopioiden merkitys kasvaa etenkin, jos sivuston sisältö päivittyy tiheään. Jos sivustollasi esimerkiksi on blogi, jota aktiivisesti kirjoittelet ja saatat pitää kommentointiakin päällä, on tärkeää ottaa päivittäin varmuuskopiot, jotta et menevät kirjoittamiasi tekstejä tai niihin kirjoitettuja kommentteja.

Pienet muutostyöt sivuillesi

Haluan kannustaa lisäämään, vaihtamaan ja parantelemaan nettisivujen sisältöjä ajan myötä. Nykyaikana mikään ei pysy paikallaan, eivät myöskään nettisivut ja niiden sisältö. Aktiivisesti ylläpidetyt ja ajantasaiset nettisivut ovat yrityksesi arvokas käyntikortti.

Etenkin yrityksen alkutaipaleella tehdyt nettisivut voivat vanhentua sisällöltään nopeastikin, jolloin muutokset ja parannukset ovat tarpeen kun toiminta vakiintuu ja oma yrittäjäpersoona rakentuu.

Ylläpitopalveluun sisältyy 30 minuutin työpanos kuukausittain, jolloin sivulle voi esimerkiksi päivittää yhteystietoja, vaihtaa kuvia ja lisätä tekstiä. Ajantasaiset sivut ovat erittäin tärkeä keino luoda luotettavuutta ja tuoda asiakasvirtaa.

Tarvitsetko ylläpitoapua?

Ota yhteyttä ja katsotaan!

3 kuukautta

6 kuukautta

12 kuukautta

white printer paper on green typewriter

Eli siis mitä?

Kun valitset minut ylläpitämään WordPress-sivusi, voit olla huoletta. Voit keskittyä rauhassa liiketoimintaasi, minä huolehdin sivustosi toiminnasta. Lupaan:

1

Pidän huolta toiminnasta

Pidän huolta nettisivujesi toiminnasta ja varmistan, että sivusi toimivat saumattomasti.

2

Pidän huolta päivityksistä ja varmuuskopioista

Seuraan ja päivitän kaikki tarvittavat päivitykset puolesti. Huolehdin sivustosi päivittäisestä varmuuskopioinnista, jotta tärkeä tieto säilyy turvassa.

3

Pidän huolta muutosten tekemisestä

Sinulla on käytössäsi 30 minuuttia kuukaudessa pieniin muutostöihin. Tämä auttaa ja riittää pitämään sisältösi ajan tasalla.

Älä anna nettisivujesi vaipua unholaan, vaan anna mun pitää huolta sivuistasi <3