Kotisivujen tekijä

Olen JAANAMOIn yrittäjä ja kotisivujen tekijä Jaana Villiruusu. Teen kauniita, mutta toimivia helppoja kotisivuja WordPressillä.

Voisinko tehdä sivut sinullekin?

Taustaselvitys

On sateentekijöitä ja sitten on meitä kotisivun tekijöitä

Olen siis Jaana Villiruusu ja asun Tampereella, mutta teen kotisivuja ympäri Suomen toimiville yrittäjille, yhdistyksille ja henkilöille.

Tieni alalle on ollut pitkä. Ensimmäisenä kosketuksen internetiin ja kotisivuihin sain teini-ikäisenä 2000-luvun alussa. Vietin aikaani chateissa, joissa trendasi kotisivujen tekeminen, joten minäkin tein itsestäni kertovat sivut.

Henkilöbrändäsin siis itseäni ensimmäisen kerran jo silloin, kun sitä sanaa ei oltu vielä keksittykään!

Brändiini silloin kuuluivat vahvasti erilaiset Lassi ja Leevi -gif-animaatiot :’) (Lähde: GIPHY)

Rakastin nettisivujen väkertelyä ja omat sivuni päivittyivät tiuhaan tahtiin.

Sittemmin päädyin opiskelemaan kaupallista alaa ja eksyin reiluksi kymmeneksi vuodeksi sihteerin tehtäviin unohtaen nettisivut tyystin.

Vuonna 2017 aloin opiskella taas ja päädyin jälleein sattuman kautta liiketalouden opintojen pariin. Opintojen aikana kuitenkin ihan vahingossa sytytin koodaamisliekin uudelleen ja lopulta sille tielle päädyin.

Nyt työskentelen viidettä vuotta käyttöliittymäkehittäjänä ja -suunnittelijana toiminnanohjausjärjestelmän parissa Leniolla. Ja teen nettisivuja rakkaudesta lajiin.

Ostamalla sivut minulta, tuet kotimaista pienyrittäjää. Pidetään toisistamme huolta <3

Jaana Villiruusu, kotisivujen tekijä

Koulutus ja työkokemus

Merkonomi 2006
Tradenomi 2019

Lenio Oy | Ohjelmistokehittäjä 2019–
JAANAMOI Oy 2022–
Kevytyrittäjä 2020–2022

Kontaktoi mut LinkedInissä!

Kotisivujen tekijänä…

…tyylini on opastava, kaiken huomioon ottava, tarkka, keskusteleva ja yhdessä tekevä.

…tykkään kommunikoida asiakkaan kanssa pitkin matkaa, jotta pysytään varmasti oikealla tiellä sillä sinullehan ne nettisivut tulevat, eivät minulle.

Kotisivut valmistuvat tarvittaessa nopeastikin, mutta ollen kuitenkin sinulle yksilöllisesti rakennetut.

Tykkään, että tekemisessä on aina pientä pilkettä silmäkulmassa eikä elämän tarvitse olla niin vakavaa.

Saat minulta kotisivut alkaen 600 euroa + ALV.


Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen, sivuihin ja samaten yhteistyöhön. Erityisen hyvänä pidin sitä, että pitkin matkaa sai vaikuttaa sivun sisältöihin ja ulkoasuun (ei vain alussa). Toisin sanoen sitä rakennettiin yhdessä ja siitä muotoutui se kokonaisuus pitkälti juuri siksi, että yhteistyö oli aktiivista läpi prosessin. Tämän lisäksi yhteistyö oli saumatonta, huumorilla höystettynä. Koen että kummallakin oli läpi prosessin tilaa ja mahdollisuus sanoa oma mielipide rehellisesti sekä ehdottaa toisenlaisia ratkaisuja, mikäli ehdotettu asia ei esim. teknisistä syistä olisi ollut toimiva. Kiitos <3


WordPress-sivujen tekeminen

Minulle nettisivujen tekeminen on ihana ja rentouttavaa puuhaa. Nautin jatkuvasta oppimisesta ja uusista mahdollisuuksista, joita WordPress tarjoaa.

Valitsin WordPressin työskentelyalustakaseni sen suosion, helppokäyttöisyyden ja monipuolisuuden vuoksi. Jokainen voi päivittää sivujaan itse, kun perustyö on ensin tehty.

WordPressillä voi tietenkin kuka tahansa tehdä kotisivut ja vähän nurinkurisesti siihen kannustankin, jos vaan yhtään mielenkiintoa ja aikaa on – ties vaikka innostuisit toden teolla, kuten minäkin!

Taival WordPressin kanssa ei kuitenkaan ole aloittelijalle useinkaan helppo. Jos tarviset apua nettisivujen tekemisessä, olen täällä auttamassa. Ei sitä tarvitse tervassa soutaa, vaikka itse haluaakin tehdä 🙂

Kotisivut alkaen 600 euroa. Tuntityöt 59 € / h. Hintoihin lisätään ALV.

Mikä ihmeen JAANAMOI?

Tehtyäni nettisivuja parisen vuotta kevytyrittäjänä, päätin perustaa oikean yrityksen ja niin syntyi JAANAMOI Oy.

JAANAMOI Oy on perustettu keväällä 2022. Teen nettisivuja ja niiden ylläpitoa, mutta myös kaikenlaista muuta alaan ja toimintaan liittyvää, jos tarvetta on.

Nettisivuprojektin tekeminen yksin alusta loppuun sisältää monia erilaisia osaamisalueita käyttöliittymäsuunnittelusta tekniseen toteutukseen.

Päivätyökseni ohjelmistokehittäjänä teen käyttöliittymäpuolen koodausta Angularilla, Typescriptillä sekä Ionicilla. Teen myös käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelua (UI/UX-suunnittelu).

Kysy siis rohkeasti, jos tarvitset apua johonkin projektiisi!


Olen persoonana rento ja huumorintajuinen – ja sellaisena haluan JAANAMOIn yrityksenkin nähdä.

En halua olla vakava asiantuntijayritys, joka tarjoaa konsultaatioita ja prosesseja. Haluan tarjota rentoa kanssakäymistä ja yhteisiä onnistumisia huumorilla höystettynä.

Minä myyn ja teen nettisivuja ihmisenä ja minuna itsenäni ihmisille yritysbrändien takana.

Jos siis tarviset nettisivut…

Mä teen sulle nettisivut. Sä voit käyttää aikasi siihen mikä on sulle mukavampaa ja tuottoisampaa <3