Siirry suoraan sisältöön

WordPress-sivujen ylläpitopalvelu

”WordPress 6.1.1 on saatavilla! Päivitä heti.” 

”Sivustolla on havaittu kriittinen virhe.” 

”Lisäosasi kaipaavat päivitystä.” 

”Odotahan, ole hyvä ja ota varmuuskopio sivustasi ennen päivittämistä!” 

Nettisivut sylkee ilmoitusta tasaiseen tahtiin etkä tiedä mitä tehdä? Mä tiedän, anna mun auttaa.

Nykypäivänä nettisivut eivät ole pelkästään digitaalinen käyntikortti, vaan ne muodostavat kenties yrityksesi näkyvimmän ja vaikutusvaltaisimman läsnäolon internetissä. Olen täällä auttaakseni sinua ymmärtämään, kuinka voin auttaa sinua pitämään sivut turvallisina ja varmistaa niiden jatkuva toimivuus.

Miksi nettisivujen ylläpito on tärkeää?

Nettisivujen ylläpito ei ole vain satunnainen tehtävä, vaan olennainen osa digitaalista strategiaasi. Muistathan, että ensivaikutelma yrityksestäsi muodostuu usein juuri nettisivujesi kautta. Ylläpitämällä sivuston päivityksiä ja turvallisuutta sekä ylläpitämällä sisältöjen ajantasaisuutta, voit varmistaa, että potentiaaliset asiakkaat näkevät sinut luotettavana toimijana. 

Mitä ylläpitopalvelu pitää sisällään?

Tarjoamaani WordPress-sivujen ylläpitopalveluun sisältyy

Tekniset päivitykset

Lisäosat
Wordpress Core
Teemat

Varmuuskopiot

Pidän huolta sivuston varmuuskopioiden ottamisesta ja tallentamisesta

Pieni muutostyö

30 min / kk muutostyötä, esim. yksittäisen tiedon lisääminen tai muuttaminen

Lisäosien ja teemojen päivitykset

Lisäosat ovat WordPress-sivustosi elinehto. Ne mahdollistavat esimerkiksi erilaisten toiminnallisuuksien, kuten ajanvarausjärjestelmien, yhteystietolomakkeiden ja kalentereiden olemassaolon sivuillasi. Näiden lisäosien on oltava ajan tasalla, jotta sivustosi toimii sujuvasti ja turvallisesti.

Lisäosiin tulee päivityksiä parhaimmillaan viikoittain. Päivitys voi luonnollisesti aina sisältää breaking changes -tason päivityksiä, eli isompia rakenteellisia muutoksia, jotka saattavat hajottaa sivuston toiminnallisuuden tai rakenteen. Mitä tiheämmin päivitykset asentaa, sitä pienempiä muutoksia tulee kerralla ja luultavasti säästyy suurimmilta murheilta. Tästä syystä suosittelen, että päivityksiä ajetaan tasaisesti. Ylläpitopalvelussa siirrät vastuun asian hoitamisesta minulle. 

Sivuston ulkoasu ja käyttäjäkokemus perustuu valittuun teemaan. Teeman päivitykset ovat tärkeitä sekä ulkoasun että toiminnallisuuden ylläpitämiseksi. 

Teemoihin päivityksiä tulee harvemmin, mutta toisaalta näihin tulevat päivitykset saattavat olla merkittävämpiä ja helpommin ulkoasua ja rakennetta särkeviä.

WordPressin versiopäivitykset (WordPress Core)

WordPressin kehittäjät julkaisevat säännöllisesti päivityksiä, jotka korjaavat tietoturva-aukkoja ja parantavat järjestelmän suorituskykyä. On äärimmäisen tärkeää pitää WordPressin ydinohjelmisto ajan tasalla. 

WordPress-sivuston varmuuskopiointi

Vaikka ylläpitotoimenpiteillä pyritään ennaltaehkäisemään ongelmia, on aina mahdollista, että jonain päivänä jotain menee pieleen. Varmuuskopioiden avulla voimme palauttaa sivustosi ennalleen nopeasti, jos jokin odottamaton tapahtuu. 

Varmuuskopioiden merkitys kasvaa etenkin, jos sivustojen sisältö päivittyy tiheään. Jos esimerkiksi sivustollasi on blogi, jota aktiivisesti kirjoittelet ja saatat jopa pitää kommentointia päällä, on tärkeää ottaa päivittäin varmuuskopiot, ettet menetä kirjoittamiasi tekstejä tai niihin kirjoitettuja kommentteja. 

Pienet muutostyöt sivuillesi

Haluan kannustaa lisäämään, vaihtamaan ja parantelemaan nettisivujen sisältöjä ajan myötä. Nykyelämässä mikään asia ei ole pysyvää, ei myöskään nettisivut ja niille kirjoitetut tiedot. Aktiivisesti ylläpidetyt ja ajantasaiset nettisivut ovat arvokas käyntikortti yrityksellesi. 

Usein nettisivuja rakennetaan esimerkiksi yrittäjätaipaleen alussa, jolloin monet asiat saattavat olla vähän suunnitteluasteella vielä tai parhaimmillaankin vain parhaita arvauksia. Muutaman kuukauden päästä toiminta on jo vakiintunut ja on löytynyt ne omat mallit ja työskentelyrakenteet, jotka toimivat. Ehkä hinnat ovat muuttuneet, ehkä alkuperäiset toimitilatkin vaihtuivat, kun edelliset jäivät heti kättelyssä pieniksi… 

Ylläpitopalveluun sisältyy 30 minuuttia työtä joka kuukausi, jonka aikana ehtii vaihtamaan sivuille kuvia, puhelinnumeroita, osoitteita ja lisäämään vaikka pari kappaletta tekstiä. 

Eli siis mitä?

Kun valitset minut ylläpitämään WordPress-sivusi, voit olla huoletta. Lupaan: 

Yhteenvetona: nettisivujen ylläpito on avainasemassa digitaalisessa maailmassa menestymisessä. Valitsemalla minut sivustosi ylläpitäjäksi, voit keskittyä rauhassa liiketoimintaasi, kun minä huolehdin sivustosi moitteettomasta toiminnasta. Älä anna nettisivujesi vaipua unholaan, vaan anna minun pitää huolta sivuistasi.

Ylläpitopalvelun hinnat

Hintoihin lisätään ALV 24 %.

3 kk

90 €
  • Tekniset päivitykset
  • Varmuuskopiot
  • Pienet muutostyöt (30 min / kk)
Suosituin

6 kk

175 €
  • Tekniset päivitykset
  • Varmuuskopiot
  • Pienet muutostyöt (30 min / kk)

12 kk

350 €
  • Tekniset päivitykset
  • Varmuuskopiot
  • Pienet muutostyöt (30 min / kk)