Siirry suoraan sisältöön

Mitä asiakkaat ovat sanoneet minusta?

Jaanan kanssa työskentely on saumatonta ja hyvin helppoa. Itse asiasta mitään tietämättömänä uskaltaa kysyä niitä tyhmiäkin kysymyksiä ja pohdintoja. Jaana on tyyni ja rauhallinen, saa nopeasti asiakkaan ajatuksista kiinni ja pyrkii aina löytämään asiakasta miellyttävän ratkaisun. Toisaalta Jaana osaa ehdottaa sitä, mikä hänestä olisi hyvä malli tai tapa toimia ja hänellä on siihen näkemystä ja osaamista.
Olen erittäin tyytyväinen Jaanan tekemiin sivujeni päivityksiin, muokkauksiin ja mm. tapahtumasivun ulkoasun suunnitteluun ja toteutukseen. Jaana on antanut hyviä neuvoja tietoturvallisuutta koskeviin kysymyksiin ja suositellut sekä tehnyt näihin parannuksia, joita en itse olisi huomannut tehdä. Hän neuvoo ja opastaa, mistä olen erittäin kiitollinen, koska niin moni asia, joka liittyy ohjelmistoihin, on itselleni haastavaa. Jaana on saanut sekä sivuistani että verkkokaupastani toimivan ja luotan hänen ammattitaitoonsa. Voin lämpimästi suositella Jaanaa verkkosivujen tekijäksi! Hän tekee sivut nopeasti ja kuuntelee asiakkaan toiveita.
Yhteistyö Jaanan kanssa on helppoa, nopeaa ja ystävällistä. Sivut valmistui sovitusti ja lisätyönkin teettäminen oli vaivatonta"
Jaanan tekemien nettisivujen myötä on sivujen kävijämäärät ja tämän myötä asiakasmäärät kasvaneet. Jaanan kanssa on ollut helppo asioida, aina on saanut apua ja itse on voinut keskittyä muuhun.
"Nettisivut onnistuivat yli odotusten, voin lämpimästi suositella."